Teamryttare Ebba Danielsson

Teamryttare Ebba Danielsson – En av Sveriges främsta unga talanger

Ebba är född 2006 och har just firat sin 18-årsdag. Hon är en hoppryttare som redan har uppnått mycket inom hästsporten. Som ponnyryttare har hon tagit SM-guld, NM-guld och SM-silver – listan kan göras lång. Ebba gick tidigt över till stor häst, och trots att det kan vara en stor omställning från ponny till stor häst, har Ebbas meritlista bara vuxit och vuxit med bland annat flera Grand Prix-segrar.

För att verkligen kunna fokusera på ridningen och hästarna, hoppade Ebba av gymnasiet som 16-åring. Hon och familjen har nu flyttat från Nora till Holland för att bo närmare sin tränare och ha nära till internationella tävlingar. Ebba har tio tävlingshästar i stallet och fodrar hästarna med Marstall Champion, Marstall Gastro, Marstall Mash och Marstall Hö.

Utöver detta ger Ebba sina hästar Marstall Magnesium och Marstall Linfröolja.

Marstall är mycket stolta över att få leverera kraftfoder till Ebbas hästar och har gjort detta sedan 2018. Det är verkligen roligt att få följa Ebba och hennes hästar, och vi är säkra på att vi kommer att få se Ebba i de stora mästerskapen framöver.