Senior

När du foderar en äldre häst är det viktigt att tänka på dess förändrade näringsbehov och eventuella hälsoproblem. Marstall erbjuder ett sortiment av produkter som är utformade för att möta dessa specifika behov.

Visar alla 7 resultat

Visar alla 7 resultat

Det kan vara viktigt att välja foder som är lättuggat och lättsmält för den äldre hästen. Marstall Senior Plus är idealiskt eftersom det innehåller spannmål för extra energi som kan vara till nytta för äldre hästar som behöver mer bränsle för att upprätthålla sin vikt och energinivå.

För hästar som behöver ett foder som är låg på socker och stärkelse är Marstall Senior Aktiv ett bra alternativ. Detta foder är skräddarsytt för att möta behoven hos äldre hästar som kan vara känsliga för dessa ämnen.

För att stödja äldre hästars matsmältning och välbefinnande kan Marstall Mash och Bergwiesen Mash vara utmärkta tillskott till deras dagliga foderstat. De är lätta att äta och hjälper till att upprätthålla en välfungerande mage-tarmfunktion.

Tänk på att anpassa äldre hästens foder efter dess individuella behov och hälsotillstånd. Genom att välja rätt foder från Marstall kan du hjälpa din äldre häst att må bra och fortsätta att njuta av en aktiv och bra liv.