Vitaminer & mineraler

Här hittar du Marstalls urval av vitaminer och mineraler. Du kan välja mellan Marstall Force som är ett pelleterat vitamin och mineralfoder och Marstalls vitamin kex. Force är utan spannmål och är därför lågt på stärkelse. E-vitamin som är viktig för optimering av musklernas ämnesomsättning. För dig som söker ett tillskott till hovar så är Biotin ett vitamin tillskott som i forskning studier visat resultat för förbättrad hovkvalitet.

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat

Marstall Force är smakligt hvilket gör att också den mest kräsna hästen tycker om Marstall Force. Receptet är speciellt utvecklat för att möta de specifika behoven hos hästar i olika åldrar och aktivitetsnivåer. Med en noggrant avvägd blandning av essentiella näringsämnen stöder Marstall Force optimal hälsa, prestanda och återhämtning.

Därutöver har Marstall också Mineral- och vitamin kex till hästar.
Stall-Reigel används om vintern och är en smaklig och läcker belöning som inte bara tillfredsställer hästens smaklökar utan också tillför viktiga mineraler och vitaminer till hästens dagliga foderplan. Dessa kompakta kex är bekväma att hantera och ger en enkel metod för att tillföra extra vitaminer och mineraler till hästens foderstat.