Mash

Marstalls Mash kommer i två varianter, den vanliga mashen med vetekli och Bergwiesen mashen som är utan spannmål och har därför ett lågt innehåll av stärkelse. Mash är lätt att ta med när man är på resande fot, och är ett bra sätt för hästen att få i sig vätska. Marstall Mash är en mångsidig och näringsrik lösning som är utformad för att främja hästens hälsa och välbefinnande.

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

Mash har länge varit känt för sina positiva effekter på matsmältningssystemet hos hästar. Marstall Mash, med sin speciellt formulerade sammansättning, främjar en sund och effektiv matsmältning. De lättsmälta ingredienserna i mashen underlättar för hästens mage och tarmar, vilket är särskilt viktigt vid övergångar till nytt foder, efter intensiv träning eller vid perioder av ökad stress.

En av de framstående egenskaperna hos Marstall Mash är dess förmåga att främja vätskeintaget hos hästar. Genom att blanda mashen med vatten skapas en lockande och hydratiserad måltid, vilket är särskilt användbart vid varmare väderförhållanden eller för hästar som har svårt att konsumera tillräckligt med vatten.

För de hästar som behöver en spannmålsfri kost finns Bergwiesen Mash, en variant av Marstall Mash som är särskilt framtagen för att möta behoven hos känsliga individer eller de som behöver undvika spannmål.